Du er landet på Hyldebærer.dk, det helt rigtige sted at finde Trademark Living væghylde. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Trademark Living væghylde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: TRADEMARK LIVING 2 væghylder – mangotræ og bred ægte brun læderrem, m. 2 hylder

  • Mærke: Trademark Living
  • Farve: Brun

Vores første anbefaling er “TRADEMARK LIVING 2 væghylder – mangotræ og bred ægte brun læderrem, m. 2 hylder” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Mon ikke denne dejlige hylde vil kunne skabe både hygge og varme i de fleste hjem. Hylden er fra Trademark Living, og er fremstillet af mangotræ og brede rå læderremme.
En virkelig flot og speciel hylde i råt og rustikt design til din hyggelige bolig. De…

Tjek bedste pris ❯❯

2: TRADEMARK LIVING rektangulær væghylde m. 3 flytbare knopper – jern m. klar lak (60×10)

  • Mærke: Trademark Living

Sidste produkt på vores liste er TRADEMARK LIVING rektangulær væghylde m. 3 flytbare knopper – jern m. klar lak (60×10) som vi har fundet til 599,- hos Boboonline.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Prøv lige at se denne fede væghylde, der er en del af det unikke univers med boligtilbehør og møbler hos Trademark Living.Den lækre væghylde er lavet i jern med klar lak, og hver enkel hylde er unik i farve og finish, så der ikke findes to af disse hylder…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Trademark Living Væghylde på listen er TRADEMARK LIVING 2 væghylder – mangotræ og bred ægte brun læderrem, m. 2 hylder fra Boboonline.dk med en pris på 1124.00. Billigste udvalgte Væghylde er TRADEMARK LIVING rektangulær væghylde m. 3 flytbare knopper – jern m. klar lak (60×10) som du kan købe for 599.00 hos Boboonline.dk. Forskellen på de to priser er 525 kr.
Ovenstående Trademark Living Væghylde data og priser er hentet fra 1 butikker (Boboonline.dk). Alle Trademark Living Væghylde tilbud er opdateret i dag 01-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Væghylde guides:

Fandt du ikke det rigtige Væghylde blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Væghylde: