Du er landet på Hyldebærer.dk, det helt rigtige sted at finde hyldeknægt. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle hyldeknægt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hyldeknægt til bøjlestang – hvid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Beslagsmanden.

Her kan “Hyldeknægt til bøjlestang – hvid” fås til 87,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hyldeknægt til bøjlestang.
Denne model kommer med en holder til en bøjlestang for enden af hyldeknægten.
Bøjlestang medfølger ikke og skal købes ved siden af – se tilbehør. Hyldeknægten er produceret i stål og har en pulverlakeret hvid overflade. Mate…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

2: Jumbo Hyldeknægt for Murerbukke

Anden anbefaling har vi fundet hos Stigefabrikken.dk, hvor du kan købe Jumbo Hyldeknægt for Murerbukke til kun 581,25 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Jumbo hyldeknægt for murerbukke…

Se hos Stigefabrikken.dk ❯❯

3: 2 Hyldeknægte – Galvaniseret

Næste anbefaling er “2 Hyldeknægte – Galvaniseret”.

Dagens bedste tilbud på “2 Hyldeknægte – Galvaniseret” har vi fundet hos Zinkbakken.dk hvor prisen lige nu er 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hyldeknægten er egnet til montering på væg, hvor der derefter kan påsættes en hylde til opbevaring.
Derudover er cirkelbuen under beslaget velegnet til opbevaring af blandt andet lange lister, brædder eller ski….

Se hos Zinkbakken.dk ❯❯

4: Hyldeknægte til drivhushylder – 20 cm bredde

Sidste produkt på vores liste er Hyldeknægte til drivhushylder – 20 cm bredde som vi har fundet til 34,75 hos Zinkbakken.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hyldeknægte der passer til vores aluminiumsbakker og drivhushylder der har en bredde på 20 cm. Hyldeknægtens unikke udformning gør at vores aluminiumsbakker kan vendes og både bruges som bakker og som hylder.
Vi anbefaler at du bruger 2 hyldeknægte til 90…

Se hos Zinkbakken.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste hyldeknægt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse hyldeknægt:

Dyreste Hyldeknægt på listen er Hyldeknægt – Zinklegering – bæreevne 100 kg fra Beslagsmanden med en pris på 2026.00. Billigste udvalgte Hyldeknægt er Home-it Hyldeknægt let 125×150 mm. – sort som du kan købe for 4.95 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 2021.05 kr.
Ovenstående Hyldeknægt data og priser er hentet fra 14 butikker (Beslagsmanden, Stigefabrikken.dk, Zinkbakken.dk, Globaltools, Proshop.dk, Davidsenshop.dk, Sille & Sylvester, RAW58, Mystone, Homeshop.dk, Elvvs.dk, vvs.dk, Packhouse.dk, Home Sweet Home). Alle Hyldeknægt tilbud er opdateret i dag 08-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hyldeknægt guides:

Fandt du ikke det rigtige Hyldeknægt blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hyldeknægt: