Du er landet på Hyldebærer.dk, det helt rigtige sted at finde hylde. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle hylde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tunturi håndvægtstativ med 3 hylder

Første anbefaling på listen er fra mærket Tunturi.

Det bedste tilbud på “Tunturi håndvægtstativ med 3 hylder” vi har fundet er hos Abilica Online hvor prisen lige nu er 3495,-

Forhandlerens beskrivelse:
Kraftigt Håndvægtstativ fra Tunturi med stor kapacitet.
De 3 hylder på hver 140 cm giver en stor kapacitet af håndvægte, og opbygningen af stativet med afstand mellem 'skålene' på hylderne, gør at dette stativ er perfekt til både almindelige håndv…

Se hos Abilica Online ❯❯

2: Tunturi håndvægtstativ med 2 hylder

Anden anbefaling har vi fundet hos Abilica Online, hvor du kan købe Tunturi håndvægtstativ med 2 hylder til kun 2995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kraftigt Håndvægtstativ fra Tunturi med stor kapacitet.
De 2 hylder på hver 140 cm giver en stor kapacitet af håndvægte, og opbygningen af stativet med afstand mellem 'skålene' på hylderne, gør at dette stativ er perfekt til både almindelige håndv…

Se hos Abilica Online ❯❯

3: Bogreol med 4 hylder – stabilt metalstel, brun

  • Dagens pris: 899,- kr.
  • Fundet hos Lammeuld.dk
  • Farve: Brun

Næste anbefaling er “Bogreol med 4 hylder – stabilt metalstel, brun”.

Dagens bedste tilbud på “Bogreol med 4 hylder – stabilt metalstel, brun” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: Farve: brun Pakkens mål: 93,2 x 40,2 x 12,2 cm Materiale konstrueret træ Vægt 11,9 kg…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: Væghængt Hylde Med 8 Rum Rektangulær Hvid

  • Dagens pris: 799,- kr.
  • Fundet hos Lammeuld.dk
  • Farve: Hvid

Produkt nummer 4 på vores “hylde-liste” er Væghængt Hylde Med 8 Rum Rektangulær Hvid som du lige nu kan købe for 799,- hos Lammeuld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Den væghængte hylde fra FMD er en moderne væghylde, der består af 8 store rum i forskellige faconer og størrelser, som er blevet arrangeret i et muntert mønster.
Dette møbel skaber en yndefuld og yderst dekorativ effekt, når du fylder det med dine me…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

5: Smuk hylde i rustik stil med garderobestang og knager

Sidste produkt på vores liste er Smuk hylde i rustik stil med garderobestang og knager som vi har fundet til 599,- hos Lammeuld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Rustik garderobehylde i vintage brun Udnyt vægpladsen i gangen, i soveværelset eller på badeværelset til at få styr på dine ting, hvad enten det er tøj, tasker, nips, håndklæder og andre ting til badeværelset – eller noget helt andet. Denne garderob…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste hylde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse hylde:

Dyreste Hylde på listen er HSM COLLECTION Provence vitrineskab, m. 6 skydelåger, 3 skuffer, 3 hylder – glas, hvid/grå fyr fra Boboonline.dk med en pris på 21599.00. Billigste udvalgte Hylde er Maileg Hylde (10 cm.) som du kan købe for 69.00 hos Mammashop.dk. Forskellen på de to priser er 21530 kr.
Ovenstående Hylde data og priser er hentet fra 16 butikker (Abilica Online, Lammeuld.dk, Altanbutikken.dk, Mammashop.dk, Campstuff, SMRS.dk, Stigefabrikken.dk, Luksusbaby Danmark, Rito.dk, Capida.dk, Ovellie, KitchenOne.dk, MyHomeMøbler.dk, Globaltools, WATTOO.DK, Boboonline.dk). Alle Hylde tilbud er opdateret i dag 08-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hylde guides:

Fandt du ikke det rigtige Hylde blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hylde: