Du er landet på Hyldebærer.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal skohylde. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal skohylde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nordal MAU Træhylde m/knager/skohylde – natur 120

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Nordal MAU Træhylde m/knager/skohylde – natur 120” fås til 1710,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Nordal – Skohylde i sort jern

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Nordal – Skohylde i sort jern til kun 2750,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skohylde i sort jern med den fineste sorte glasbordplade fra det danske brand Nordal. Dette er en virkeligt dekorativ skoreol med de flotte hylder i forskellige niveauer, hvilket giver et spændende udtryk.
Den har en størrelse, som gør, at den kan passe i…

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Nordal MAU Træhylde m/knager/skohylde – natur 60

Sidste produkt på vores liste er Nordal MAU Træhylde m/knager/skohylde – natur 60 som vi har fundet til 1550,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Dyreste Nordal Skohylde på listen er Nordal – Skohylde i sort jern fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 2750.00. Billigste udvalgte Skohylde er Nordal MAU Træhylde m/knager/skohylde – natur 60 som du kan købe for 1550.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 1200 kr.
Ovenstående Nordal Skohylde data og priser er hentet fra 1 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk). Alle Nordal Skohylde tilbud er opdateret i dag 08-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skohylde guides:

Fandt du ikke det rigtige Skohylde blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skohylde: