Du er landet på Hyldebærer.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal glashylde. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal glashylde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nordal SIRI Vægskab m/ Glashylder Sort – 30

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Nordal SIRI Vægskab m/ Glashylder Sort – 30” fås til 1670,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Sort vægspejl med glashylde fra Nordal

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Sort vægspejl med glashylde fra Nordal til kun 1185,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super anvendeligt spejl med hylde fra Nordal….

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Nordal ORINOCO Reol m/ Glashylder Sort – 175

Næste anbefaling er “Nordal ORINOCO Reol m/ Glashylder Sort – 175”.

Dagens bedste tilbud på “Nordal ORINOCO Reol m/ Glashylder Sort – 175” har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 3359,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

4: Nordal ORINOCO Reol m/ Glashylder Sort – 50

Produkt nummer 4 på vores “Nordal glashylde-liste” er Nordal ORINOCO Reol m/ Glashylder Sort – 50 som du lige nu kan købe for 1750,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

5: Nordal Bali hylde i rattan med 4 kroge og glashylde – 83 cm

Forhandlerens beskrivelse:
Bali hylde i rattan med 4 kroge og glashylde fra Nordal – 83 cm. Den er så smuk at have hængende og giver god opbevaringsplads.
Lavet i et simpelt og funktionelt design skaber den dynamik i det rum, hvor du har den hængende. Hylden passer med sit enkle d…

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

8: AMBER sidebord m/2 glashylder fra Nordal

  • Dagens pris: 2595,- kr.
  • Fundet hos ES Furniture
  • Mærke: Nordal

Sidste produkt på vores liste er AMBER sidebord m/2 glashylder fra Nordal som vi har fundet til 2595,- hos ES Furniture.

Forhandlerens beskrivelse:
Sidebordet Amber er designet med fokus på design samt valg af kvalitets materialer, akacietræ og glas….

Se hos ES Furniture ❯❯

Dyreste Nordal Glashylde på listen er BALANCE Reol i sortlakeret jern med hjul og glashylder fra Nordal fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 4233.00. Billigste udvalgte Glashylde er Sort vægspejl med glashylde fra Nordal som du kan købe for 1185.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 3048 kr.
Ovenstående Nordal Glashylde data og priser er hentet fra 2 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, ES Furniture). Alle Nordal Glashylde tilbud er opdateret i dag 08-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Glashylde guides:

Fandt du ikke det rigtige Glashylde blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Glashylde: